lördag 17 juli 2010

??!!??

För en minut sen var du min. Ne det var du inte men känns så. Skriver aldrig i den här jävla bloggen så antar att ingen får läsa det här :)

Just nu börjar mitt liv komma back on track. Börjat jobba på ericsson igen :) nu är det bara 3 saker kvar o göra. Gå ner alla dom här jävla kilona ja inte vill ha -.- sen o flytta!! Och till sist, som jag sagt att jag inte vill ha just nu men som jag ändå saknar något så frukstansvärt mycket. En flickvän!! Tänkte lite på mina gamla igår tror jag det var. Och jag har inte älskat något på 5 år : / sjukt lång tid. Och den enda jag kännt något för senaste året kan jag inte prata med utan att må dåligt vilket är tråkigt!! Allt är vissligen mitt eget fel : (

Något annat som suger är att jag missade Peace and love i år! Och idag var jag Dj i vingåker på en 30års fest som inte var så jävla awesome direkt. Och en tjock äcklig jävla idiot snodde ett halvt paket cigg av mig ! ._. fyfan.

Nej nu ska jag nog kolla på family guy o sova, sitter ny duschad här och det börjar bli kallt. Hejdå för den här gången, och om det nu är någon som läst det här, Så antar jag att det är någon som bryr sig. Tack :)


/stay classy