torsdag 24 december 2009

Julaftonsuuugerkwk.

Trött på det här med juul o grejer. Skönt o va ledig tho.. Men imorn är det sup som gäller och har ingen aning om vart jag ska eller nånting. Hör av er om ni vet något. Nu blire o sova så länge jag bara kan. Hoppas ni fått massa dyra julklappar nu.

STAY CLASSY

onsdag 23 december 2009

dd


HAHA hittade en gammal bild då jag var rätt biff haha.

Iaf idag är det julafton....

Men igår(idag)(onsdag) var jag o jocke i örebro o sprang runt. Hittade en dunderfet jacka o ett par baggy pants o köra i nästa vecka när jag är i sälen. Sjukt taggad! :D Dock inte taggad på o fika o äta med släkten hela dan.. Äsch nån gång om året får man väl stå ut. Om inte annat har jag dunkat in en snowboard film i iphonen :) Funderar på om jag ska skicka ett god jul sms till en person, men kanske förstör julafton då. : / Nu ska jag iaf kolla på en film jag köpte idag o sova. God jul.. :)

måndag 21 december 2009

DD

Hej.. Sitter här efter att nyligen sovit 1 timme. Tog sprutan igår och just nu är jag helt lam i överkroppen :( Får hoppas det släpper tills imorn.

Den 30e drar jag till sälen :) Kommer bli kung o fira nyår där uppe och åka snowboard :D Orkar inte skriva mera nu. Men godnatt.


STAY CLASSY

söndag 13 december 2009

Whatcha say?

Hei,
Igår blev det myskrök hos Viktor med danne o olle. Bastu o ps3 o MOËT & CHANDON. Champagne alltså ^^ Idag så har jag o viktor varit på lager 157 i hälleforsnäs. Köpte lite skit,. som en elvine tröja, Riktigt snygg :) Oså lite tshirts oså.

Viktor och jag ska kanske bli sambos =D vi hittade en 4a idag med grym planlösning. Ska ringa o kolla lite imorn :) Kan bli hur bra som helst :D Nu måste jag snart ta o lägga mig eftersom jag ska upp o jobba imorn :) Ha en mycke bra dag o en ännu bättre helg. HELG? tänker ni. Ja det är snart helg ! :D jag är trög.

STAY CLASSY /Toph

fredag 11 december 2009

Ei

Hellu,

Idag har det varit fredag, Jag Har hunnit med o kolla på idol. Båda var riktigt bra idag även om jag tröttnat lite på Erik : / Iaf efter det åkte o hämtade upp alex o drog till maistro. Efter det drog vi till han o chillade. Då jag skulle hämtat Andreas vid statt kl 11... Skickade 5sms o ringde 2ggr. 01:45 ringer han o säger att jag ska komma dit. Jävla trög han är asså. Sen jag kom hem nu vid halv 3 har jag lirat lite mw2 =) och sen nu kollar jag på LA ink :) sista avsnittet nu på säsong 4. Sen blire o slagga om jag ska orka åka till bolaget imorn innan dom stänger. Vi hörs imorn :)

STAY CLASSY

torsdag 10 december 2009

HEJ

Hejsan, Är fortfarande sjuk :( Hostat hela morgonen så knappt fått någon vettig sömn. Men idag har jag iaf gjort saker jag inte hunnit med sedan jag börjat jobba. Hämtade ut nya linser och var till banken o tjata om min kod jag skulle fått för 2 veckor sen. Köpte även ett par nya hörlurar och något slags skydd till iphonen hos viktor på giganten. Hoppas bara att jag är frisk snart. Helst imorgon! Nu blir det o kolla på någon serie o som Ken skulle sagt, TA D LUGNT! ;)

STAY CLASSY

onsdag 9 december 2009

Inte så mycke slacker längre!

Hej alla glada ? Var ju ett extremt länge sedan jag skrev, förstår inte varför jag bara lyckas vara aktiv i några veckor : / Iallafall så nu senaste månaden har det hänt grejer. Danne frågade en fredag för drygt 4 veckor sedan om jag ville börja jobba på måndag.Javisst sa jag och på måndagen satt Danne jag och Poppe i bilen på väg till Järna, där det ligger en skrot. Vi jobbar där med att demontera kylskåp iallafall så är det lättaste förklaringen. Måste medge att det börjar bli väldigt segt att gå upp kl 0500 varje dag o komma hem 17:30. Det är en lång dag. Men man kan ju inte sitta hemma hela livet.

Vi har också hunnit med att vara riktigt flottiga o äckliga på Dreamhack winter. Vi var 8 polare som åkte ner och verkligen bara gottade oss med mycke cola,billys och alldelles för dålig sömn. Visst många kanske tycker vi är för gamla för sånt, men det är vi absolut inte. I förra veckan fick jag världens huvudvärk och feber, var hemma tis-torsdag. Jobbade fram tills tisdag igen då jag har fått en sån jävla förkylning att jag inte kan andas alls genom näsan och inte kunnat sova. Det suger o vara sjuk och jag är faktiskt hellre och jobbar. : / Som ni ser är jag inte så slackig längre.. Var kanske på tiden. Nu ska jag inte skriva mer för då kommer ingen orka läsa hela. hehe. Slänger upp en länk som jag tycker alla ska kolla. :)

STAY CLASSY