söndag 10 januari 2010

Tophe


Tjaaa.
Igår var det feeest! Riktigt lyckat tycker jag även om jag inte riktigt kommer ihåg vad jag igentligen gjorde där. Men som jag sa till viktor i morse (fortfarande rätt full) "Ja, vi var ju här iallafall" haha :D hur som helst så hade jag kul :)

Jag lovade en videoblogg för ett tag sen men ska försöka hinna med en imorn. :) Nu ska jag snart lägga mig vid tvn för det är ju jobb imorgon. Känns faktiskt rätt okej eftersom det inte ska bli -20 imorn xD Godnatt.

STAY CLASSY!

onsdag 6 januari 2010

Jaja

asd

Heej.
Igår så skulle vi "chill dricka" och glo på hockey hos viktor. Slutade med att jag somnade på toan vid 2 och åkte taxi hem kl 5, inte helt ok. Idag har jag hängt med viktor och nu ska jag snart lägga mig under mina 2 täcken o sova. Skulle behöva komma på vad jag vill göra med mitt liv snart, fyller snart 21. Det känns inte alls bra.. Men sängen nu. Herå. A JUST. imorn kanske jag slänger upp en videoblogg. haha.

STAY CLASSY!

måndag 4 januari 2010

Hej.

Var ett tag sen jag skrev igen, Har ju hunnit bli nytt år o allt. Firade nyår i sälen med Alex,Arvid o o hans fickvän o hennes polare. Det var najs :) Idag har jag jobbat... Inte alls roligt men är ledig onsdag som tur är.

Det är ju 2010 som sagt. 2009 var ett annorlunda år, och rätt knepigt, eller jag var knepig och den som har stått närmast mig senaste året pratar inte med mig längre. Även om det är mitt fel så är det tungt. Önskar jag kunde gjort saker på bättre sätt.

Men jag måste gå vidare och nu är det ju nytt år och förhoppningsvis så är det mitt nya liv som väntar :) Har redan startat första projektet, att sluta röka. Är dock inget nyårs löfte men ska bli lite mer hälsosam :)

Nu är det dax att sova snart. Godnatt och STAY CLASSY :)