torsdag 17 september 2009

Broadcast to the world.

Idag tog jag tag i det jag skulle gjort för 2 veckor sedan, att städa mitt rum och när jag endå håller på möblerar jag om oxå. Måste få igång min "film och musik" dator igen. Måste ju koppla in min 360 igen oxå, känner att det är dags att lira klar lite spel. Igår hjälpte jag Daniel o Emelie att flytta, det känns i kroppen idag faktiskt. Men då vet man att man rört på sig och då kan jag chilla lite idag :) Nu ska jag snart fortsätta o dunka A skylit drive och städa, men först måste golvet torka. Jag langar nog en bild sen hur blev ^^, Händer det något kul imorgon btw?

STAY CLASSY

torsdag 10 september 2009

aehy

Hej, sitter uppe som vanligt såhär mitt i natten. Kollar runt på youtube och hittar massa gamla favoritlåtar med bland annat Emery och Pierce the veil. Så någon dag när jag orkar så ska jag göra en top 50 lista med dom bästa låtarna någonsin. Kommer bli fett svårt men helvete vad bra den kommer vara. Självklart kommer Adepts Atleast give me my dreams back... fett långt namn hehe. Solklar 1a iaf. Nu ska jag se på x-men o slagga. hörs imorn eller något. Lyssna på den här låten under. SJUKT BRA!

STAY CLASSY-

Emery

söndag 6 september 2009

Artwork

Hey, Vill bara börja med o säga att matchen igår mellan sverige o ungern var jobbig. Blev rätt sur när ungern får straff som jag inte tycker var straff, men sen kommer han, Zlatan och har världens jävla råflyt och gör mål med mer än 93minuter spelade, sick.

Iaf så söp vi lite i fredags, vi satt nere vid nävertorpsskolan och chillade ett bra jävla tag, sen drog vi på stan o käka pizza o sen drog hem igen. Helt ok för jag är fan trött på o gå in på krogen här. Igår så drog ja o alex hem till mig o lirade HoN och chillade järnet, förutom när vi drog i käka pizza o kollade på fotbollen hos Danne o Emelie. Nu funderar jag på om jag skulle ta o städa mitt rum och möblera om så jag får lite ordning här. (O.o) The Used nya skiva finns på spotify nu :) Den heter Artwork, måste lyssna igenom den idag. Är btw uppe i 14 tusen om jag klarar vasaloppet nu. Så är nog läge o börja tappa lite vikt snart, men får bli imorgon för jag har cola kvar :3 Slänger upp en bild på rummet sen om jag orkar fixa det vill säga.

STAY CLASSY ;D

torsdag 3 september 2009

CJILL


Hej, Igår drog jag o papi till norrköping en sväng, jag kom hem med dom här schyssta lindeberg shortsen och Marilyn Mansons självbiografi. Läste 75 sidor inatt och den är jävligt bra faktiskt, rätt sjuk är den med. Idag gick jag faktiskt upp tidigt redan halv 11. Och då blev det bara en dusch o sen ut till Olle. Han flyttade ut i huset nu i veckan så vi kollade på film, Först blev det Stay Alive, som jag haft i 2 år men inte sett Oo Iallafall så var Anna från O.C med, och fifan vad hon är snygg! Och inte så mycket sämre blev det när jag fick se att Brooke från oth var med :D men, Brooke var tvungen o dö :( sen lirade vi lite super mario fotboll, olle vann alla matcher ._. blev fett lack. Nu ska jag spela lite med Daniel så vi hörs.
STAY CLASSY