lördag 17 juli 2010

??!!??

För en minut sen var du min. Ne det var du inte men känns så. Skriver aldrig i den här jävla bloggen så antar att ingen får läsa det här :)

Just nu börjar mitt liv komma back on track. Börjat jobba på ericsson igen :) nu är det bara 3 saker kvar o göra. Gå ner alla dom här jävla kilona ja inte vill ha -.- sen o flytta!! Och till sist, som jag sagt att jag inte vill ha just nu men som jag ändå saknar något så frukstansvärt mycket. En flickvän!! Tänkte lite på mina gamla igår tror jag det var. Och jag har inte älskat något på 5 år : / sjukt lång tid. Och den enda jag kännt något för senaste året kan jag inte prata med utan att må dåligt vilket är tråkigt!! Allt är vissligen mitt eget fel : (

Något annat som suger är att jag missade Peace and love i år! Och idag var jag Dj i vingåker på en 30års fest som inte var så jävla awesome direkt. Och en tjock äcklig jävla idiot snodde ett halvt paket cigg av mig ! ._. fyfan.

Nej nu ska jag nog kolla på family guy o sova, sitter ny duschad här och det börjar bli kallt. Hejdå för den här gången, och om det nu är någon som läst det här, Så antar jag att det är någon som bryr sig. Tack :)


/stay classy

torsdag 29 april 2010

Mavericks


MM, jag skriver ju jävligt ofta här. :>

Tänkte bara skriva hur trött jag är på den här jävla stan och allt som finns här, alla är ju bara tjuriga o tråkiga.

Imorgon är det ju valborg och jag har ingen aning om vad jag ska göra eller om jag ens ska ut. Det känns som ja lika gärna kan skita i det faktiskt. ._. Nej nu ska jag dra till stan o sola o in på bolaget... dra åt helvete så länge. herå

tisdag 6 april 2010

pwnd


You should probably just shoot me in the head now, otherwise, I'm gonna kill you. I'm sick, really sick. I'm one of them now.

onsdag 17 mars 2010

BLODPROV

Hej

Nu är jag hemma från sälen igen. kom igentligen redan igår men orkade inte skriva nånting då såååatte.

För typ 1 timme sen var jag hos en jävla läkare och kollade upp vad fan det är för jävla fel på mina jävla benhinnor. Han visste inte så jag fick ta blodprov o grejer o vänta på svar. ehhh. Rätt trött på det mesta just idag. Men nu ska jag dra in till stan o gymma lite eller något. Hörsz

STAY FUCKIING CLASSY!

lördag 13 mars 2010

Säleeen


ÖÖJÖJ.

Nu har jag precis packat väskan och ska snart dra till Olle :) Jag tog på mig mina snowboardpants förut o fyfan vad dom är sköna :D sjuukt oversize :D om 12 timmar packar vi nog bilen för avresan :)

Igår drog jag till Daniel o drack lite öloså. Men jag var rätt otaggad och pallade inte med o dra på stan så SUPER snälla Madde kom o hämtade mig :) :*

Nu ska jag slänga ner det sista. Hörs på ondsag!

STAY CLASSY

torsdag 11 mars 2010

Gokvwelll

Ellu!

Jag sitter här i mörkret och lyssnar på the kooks och funderar på om jag är tillräckligt trött för att sova eller inte : / känns som jag har mycket att tänka på men ändå så är det inget jag kan bestämma mig för att tänka på. HAHA...

Idag! Har jag faktiskt gjort en del. Olle kom hit vid 12 o hjälpte mig få in min jävla bil till verkstan, o efter det så drog vi o bowla och jag tänker inte kommentera hur jävla dåligt det gick!! ._. Senare drog vi till giganten o så blev jag påtvingad att köpa Tekken 6 för Olle ville spela det.. mm. o nu senare har jag spelat lite med n00bsen och så. I tisdags drog jag till Örebro lite oväntat, utgång på en tisdag hör ju inte till vardagen här i Kholm : / men det var faktiskt bra fram tills vi skulle ha efterfest o ingen var taggad mer än jag ._.

Tror jag skrev det här sist jag uppdaterade men drar iaf till Sälen tidigt på söndag :) blir nice o åka lite bräda igen :> och använda dom nya pantsen man köpte för dyra pengar i december!

Just nu är det Sway som spelas på Spotify och det är en förjääävla bra låt! DESSUTOM så är dom bokade till Peace & Love i år med :) hoppas bara dom kan komma den här gången :) och sen är det redan sjuuuuka band som är bokade :D ADEPT O THE FUCKIIING HIVES! :D galet är ordet. Nej nu ska jag se vad det finns o se på tv o försöka sova en sväng. Ska få sms runt 11 och hoppas jag vaknar och är pigg då så jag kommer upp :) hörs antar jag.

STAY CLASSY!

fredag 5 mars 2010

.______.

Vaknade för en stund sen. Det är fullkomligt omöjligt att gå upp ur min säng när det är typ minusgrader utanför: / måste flytta sängen från vindsdörren. Iaf så känns det här som en sån dag då jag inte borde vaknat alls, känner mig helt tom just nu. Men någon som känns bra är iaf att jag o Olle drar till sälen en sväng nästa helg :) Måste bara träna lite så inte mina benhinnor ger sig igen ._.

Om drygt 1 timme måste jag dra mig mot vingåker för o va dj oxå. Har blivit riktigt tråkigt måste jag säga men jag måste ju få in lite pengar iaf. Än så länge var 09 bättre än 10. Men det är långt kvar o förhoppningsvis hinner jag ändra mig. Nu blir det o laga mat o sen kanske klippa mig lite men det blir bara skit men jag bryr mig fan inte. Hejdå

STAY CLASSY

måndag 1 mars 2010

I WONT GIVE UP ON YOU

Tjoho.

Klockan börjar bli mycket men jag har ännu inte lämnat datorn. Kollade på luftslottet som sprängdes förut, den var bra faktiskt. Sitter även o funderar lite, önskar jag kunde komma på vad jag vill göra närmsta åren. Har ju egentligen inte gjort något vettigt sen studenten : / Känns bara inte riktigt som jag kan börja så länge jag är utan bil :(

Planer för i morgon? Inga. onsdag? inga,Torsdag ? inga.
Fan vad jag vill ha sommar nu. Nej nu får jag avsluta innan jag upprepar saker jag skrivit här förut. Så nu har det blivit 2 inlägg på 1 dag.

Btw, Videon ja la upp under är en favorit. Lagt upp den förut men den är så jävla bra. Seeyah,

Stay classy

Goddag

Tjoho. Blev visst ett par veckor tills nästa inlägg den här gången med : /

Idag gick jag upp klockan 10 :) Madde kom hit o vi kollade på film innan hon skulle till praktiken :) Just nu vet jag inte vad jag ska hitta på efter som min bil är trasig så kommer jag ingenstans :(
Ska försöka göra lite uppdateringar här men är ingen idé att lova något eftersom jag konstant glömmer det ändå. Nej nu blir det lite cod sp mode :) L8rs

/Stay classy

onsdag 3 februari 2010

hejdå järnaa

Tjooho. Var ett tag sen jag skrev nu kom ja på. Är mest för att jag lovat en "Vlogg" haha som jag inte orkat göra. Iallafall, idag tog jag mod till mig och sa upp mig. Jobbar fram tills nästa fredag :) Ska bli sjukt skönt. Det tar på kroppen o vara borta från kl 05 till 18 varje dag ._. a juste, när jag var hemma sjukt i fredags förra veckan så pajjade min bil när danne o poppe var på jobbet. Så just nu står den där. SÅ JÄVLA DRYYYGT! Men är glad ändå för snart slipper jag pendla 20mil om dan. VÄRT. Och nu på lördag ska jag dra på inflyttningsfest i Örebro :D Jocke o Marcus har flyttat dit igen :) blir nog aweesome. Nu blir det dusch o eventuellt Smokin' aces 2 :) Höörs.

STAY CLASSY

söndag 10 januari 2010

Tophe


Tjaaa.
Igår var det feeest! Riktigt lyckat tycker jag även om jag inte riktigt kommer ihåg vad jag igentligen gjorde där. Men som jag sa till viktor i morse (fortfarande rätt full) "Ja, vi var ju här iallafall" haha :D hur som helst så hade jag kul :)

Jag lovade en videoblogg för ett tag sen men ska försöka hinna med en imorn. :) Nu ska jag snart lägga mig vid tvn för det är ju jobb imorgon. Känns faktiskt rätt okej eftersom det inte ska bli -20 imorn xD Godnatt.

STAY CLASSY!

onsdag 6 januari 2010

Jaja

asd

Heej.
Igår så skulle vi "chill dricka" och glo på hockey hos viktor. Slutade med att jag somnade på toan vid 2 och åkte taxi hem kl 5, inte helt ok. Idag har jag hängt med viktor och nu ska jag snart lägga mig under mina 2 täcken o sova. Skulle behöva komma på vad jag vill göra med mitt liv snart, fyller snart 21. Det känns inte alls bra.. Men sängen nu. Herå. A JUST. imorn kanske jag slänger upp en videoblogg. haha.

STAY CLASSY!

måndag 4 januari 2010

Hej.

Var ett tag sen jag skrev igen, Har ju hunnit bli nytt år o allt. Firade nyår i sälen med Alex,Arvid o o hans fickvän o hennes polare. Det var najs :) Idag har jag jobbat... Inte alls roligt men är ledig onsdag som tur är.

Det är ju 2010 som sagt. 2009 var ett annorlunda år, och rätt knepigt, eller jag var knepig och den som har stått närmast mig senaste året pratar inte med mig längre. Även om det är mitt fel så är det tungt. Önskar jag kunde gjort saker på bättre sätt.

Men jag måste gå vidare och nu är det ju nytt år och förhoppningsvis så är det mitt nya liv som väntar :) Har redan startat första projektet, att sluta röka. Är dock inget nyårs löfte men ska bli lite mer hälsosam :)

Nu är det dax att sova snart. Godnatt och STAY CLASSY :)