torsdag 24 december 2009

Julaftonsuuugerkwk.

Trött på det här med juul o grejer. Skönt o va ledig tho.. Men imorn är det sup som gäller och har ingen aning om vart jag ska eller nånting. Hör av er om ni vet något. Nu blire o sova så länge jag bara kan. Hoppas ni fått massa dyra julklappar nu.

STAY CLASSY

onsdag 23 december 2009

dd


HAHA hittade en gammal bild då jag var rätt biff haha.

Iaf idag är det julafton....

Men igår(idag)(onsdag) var jag o jocke i örebro o sprang runt. Hittade en dunderfet jacka o ett par baggy pants o köra i nästa vecka när jag är i sälen. Sjukt taggad! :D Dock inte taggad på o fika o äta med släkten hela dan.. Äsch nån gång om året får man väl stå ut. Om inte annat har jag dunkat in en snowboard film i iphonen :) Funderar på om jag ska skicka ett god jul sms till en person, men kanske förstör julafton då. : / Nu ska jag iaf kolla på en film jag köpte idag o sova. God jul.. :)

måndag 21 december 2009

DD

Hej.. Sitter här efter att nyligen sovit 1 timme. Tog sprutan igår och just nu är jag helt lam i överkroppen :( Får hoppas det släpper tills imorn.

Den 30e drar jag till sälen :) Kommer bli kung o fira nyår där uppe och åka snowboard :D Orkar inte skriva mera nu. Men godnatt.


STAY CLASSY

söndag 13 december 2009

Whatcha say?

Hei,
Igår blev det myskrök hos Viktor med danne o olle. Bastu o ps3 o MOËT & CHANDON. Champagne alltså ^^ Idag så har jag o viktor varit på lager 157 i hälleforsnäs. Köpte lite skit,. som en elvine tröja, Riktigt snygg :) Oså lite tshirts oså.

Viktor och jag ska kanske bli sambos =D vi hittade en 4a idag med grym planlösning. Ska ringa o kolla lite imorn :) Kan bli hur bra som helst :D Nu måste jag snart ta o lägga mig eftersom jag ska upp o jobba imorn :) Ha en mycke bra dag o en ännu bättre helg. HELG? tänker ni. Ja det är snart helg ! :D jag är trög.

STAY CLASSY /Toph

fredag 11 december 2009

Ei

Hellu,

Idag har det varit fredag, Jag Har hunnit med o kolla på idol. Båda var riktigt bra idag även om jag tröttnat lite på Erik : / Iaf efter det åkte o hämtade upp alex o drog till maistro. Efter det drog vi till han o chillade. Då jag skulle hämtat Andreas vid statt kl 11... Skickade 5sms o ringde 2ggr. 01:45 ringer han o säger att jag ska komma dit. Jävla trög han är asså. Sen jag kom hem nu vid halv 3 har jag lirat lite mw2 =) och sen nu kollar jag på LA ink :) sista avsnittet nu på säsong 4. Sen blire o slagga om jag ska orka åka till bolaget imorn innan dom stänger. Vi hörs imorn :)

STAY CLASSY

torsdag 10 december 2009

HEJ

Hejsan, Är fortfarande sjuk :( Hostat hela morgonen så knappt fått någon vettig sömn. Men idag har jag iaf gjort saker jag inte hunnit med sedan jag börjat jobba. Hämtade ut nya linser och var till banken o tjata om min kod jag skulle fått för 2 veckor sen. Köpte även ett par nya hörlurar och något slags skydd till iphonen hos viktor på giganten. Hoppas bara att jag är frisk snart. Helst imorgon! Nu blir det o kolla på någon serie o som Ken skulle sagt, TA D LUGNT! ;)

STAY CLASSY

onsdag 9 december 2009

Inte så mycke slacker längre!

Hej alla glada ? Var ju ett extremt länge sedan jag skrev, förstår inte varför jag bara lyckas vara aktiv i några veckor : / Iallafall så nu senaste månaden har det hänt grejer. Danne frågade en fredag för drygt 4 veckor sedan om jag ville börja jobba på måndag.Javisst sa jag och på måndagen satt Danne jag och Poppe i bilen på väg till Järna, där det ligger en skrot. Vi jobbar där med att demontera kylskåp iallafall så är det lättaste förklaringen. Måste medge att det börjar bli väldigt segt att gå upp kl 0500 varje dag o komma hem 17:30. Det är en lång dag. Men man kan ju inte sitta hemma hela livet.

Vi har också hunnit med att vara riktigt flottiga o äckliga på Dreamhack winter. Vi var 8 polare som åkte ner och verkligen bara gottade oss med mycke cola,billys och alldelles för dålig sömn. Visst många kanske tycker vi är för gamla för sånt, men det är vi absolut inte. I förra veckan fick jag världens huvudvärk och feber, var hemma tis-torsdag. Jobbade fram tills tisdag igen då jag har fått en sån jävla förkylning att jag inte kan andas alls genom näsan och inte kunnat sova. Det suger o vara sjuk och jag är faktiskt hellre och jobbar. : / Som ni ser är jag inte så slackig längre.. Var kanske på tiden. Nu ska jag inte skriva mer för då kommer ingen orka läsa hela. hehe. Slänger upp en länk som jag tycker alla ska kolla. :)

STAY CLASSY




torsdag 17 september 2009

Broadcast to the world.

Idag tog jag tag i det jag skulle gjort för 2 veckor sedan, att städa mitt rum och när jag endå håller på möblerar jag om oxå. Måste få igång min "film och musik" dator igen. Måste ju koppla in min 360 igen oxå, känner att det är dags att lira klar lite spel. Igår hjälpte jag Daniel o Emelie att flytta, det känns i kroppen idag faktiskt. Men då vet man att man rört på sig och då kan jag chilla lite idag :) Nu ska jag snart fortsätta o dunka A skylit drive och städa, men först måste golvet torka. Jag langar nog en bild sen hur blev ^^, Händer det något kul imorgon btw?

STAY CLASSY

torsdag 10 september 2009

aehy

Hej, sitter uppe som vanligt såhär mitt i natten. Kollar runt på youtube och hittar massa gamla favoritlåtar med bland annat Emery och Pierce the veil. Så någon dag när jag orkar så ska jag göra en top 50 lista med dom bästa låtarna någonsin. Kommer bli fett svårt men helvete vad bra den kommer vara. Självklart kommer Adepts Atleast give me my dreams back... fett långt namn hehe. Solklar 1a iaf. Nu ska jag se på x-men o slagga. hörs imorn eller något. Lyssna på den här låten under. SJUKT BRA!

STAY CLASSY-

Emery

söndag 6 september 2009

Artwork

Hey, Vill bara börja med o säga att matchen igår mellan sverige o ungern var jobbig. Blev rätt sur när ungern får straff som jag inte tycker var straff, men sen kommer han, Zlatan och har världens jävla råflyt och gör mål med mer än 93minuter spelade, sick.

Iaf så söp vi lite i fredags, vi satt nere vid nävertorpsskolan och chillade ett bra jävla tag, sen drog vi på stan o käka pizza o sen drog hem igen. Helt ok för jag är fan trött på o gå in på krogen här. Igår så drog ja o alex hem till mig o lirade HoN och chillade järnet, förutom när vi drog i käka pizza o kollade på fotbollen hos Danne o Emelie. Nu funderar jag på om jag skulle ta o städa mitt rum och möblera om så jag får lite ordning här. (O.o) The Used nya skiva finns på spotify nu :) Den heter Artwork, måste lyssna igenom den idag. Är btw uppe i 14 tusen om jag klarar vasaloppet nu. Så är nog läge o börja tappa lite vikt snart, men får bli imorgon för jag har cola kvar :3 Slänger upp en bild på rummet sen om jag orkar fixa det vill säga.

STAY CLASSY ;D

torsdag 3 september 2009

CJILL


Hej, Igår drog jag o papi till norrköping en sväng, jag kom hem med dom här schyssta lindeberg shortsen och Marilyn Mansons självbiografi. Läste 75 sidor inatt och den är jävligt bra faktiskt, rätt sjuk är den med. Idag gick jag faktiskt upp tidigt redan halv 11. Och då blev det bara en dusch o sen ut till Olle. Han flyttade ut i huset nu i veckan så vi kollade på film, Först blev det Stay Alive, som jag haft i 2 år men inte sett Oo Iallafall så var Anna från O.C med, och fifan vad hon är snygg! Och inte så mycket sämre blev det när jag fick se att Brooke från oth var med :D men, Brooke var tvungen o dö :( sen lirade vi lite super mario fotboll, olle vann alla matcher ._. blev fett lack. Nu ska jag spela lite med Daniel så vi hörs.
STAY CLASSY

torsdag 27 augusti 2009

spotifylänk




http://open.spotify.com/user/toph/playlist/0qwyJYsUMMlVFvr4D0d1dA

Någon kommenterade och ville ha en länk till alla låtarna. så varsågod :)


STAY CLASSY

onsdag 26 augusti 2009

music


Hallå där. Tänkte mest bara säga hej och langa lite sköna musiktips :)


Kolla in. Alla låtarna finns på Spotify =)

Bring me the horizon - Pray for plague
Adept - At least give me my dreams back, you negligent whore! (bästa låten som finns)
Chemical Vocation - Small step backwards
The Used - Im a fake
Union Square - Sirens on
The red jumpsuit apparatus -Face down (Acoustic) helt stört bra text
Placebo - Slackerbitch
The kooks - Sway
Totalt jävla mörker - Kall värld
Johnossi - Summerbreeze
Muse - Time is running out
The notorious B.I.G - Hypnotize

STAY CLASSY ; )

Onsdag?

Godmorgon, vaknade precis. Ville fan inte vakna :( bästa drömmen på länge. Aja, Idag ska jag få pengar från när jag jobbade på djulö :D antar att det inte blir så mycket men jag ska iallafall unna mig ett cigg paket o en kebabrulle :) eller kanske grilla något ? Vet inte riktigt vad som händer idag annars. Verkar ju inte vara så nice väder : / Jag försökte blogga från min iphone igår men det blev något knas eller så är jag bara trög. Nu blir det morgon cigg och en dusch :)

STAY CLASSY

tisdag 25 augusti 2009

WEEDS


Tjo. precis lirat lite, Nu har poppe o caerl åkt hem och jag har sett nyaste weeds avsnittet :) jävla bra :) Nu blir det lite Californiacation och chill :]
STAY CLASSY

BMTH

Ey, wzup? Snart kommer caerl o poppe hit o då blir o lira HoN som fan :) Den här låten är jävligt bra och en av dom mindre skrikiga med Bmth. l8rz'¨

STAY CLASSY

måndag 24 augusti 2009

CB-WAF

Grym låt. Var tvungen o lägga ut den. Och nu börjar jag tycka att jag är lite väl seriös med att uppdatera ?

Im Tits magee

Fett skön låt. Det var min schuukt schööna challi som spelade den här för mig nångång i våras :) Enjoy. And STAY CLASSY.

,..


Världens snyggaste bil? Det tycker iallafall jag. Det finns en på blocket för 735 000kr. Måste vinna lite pengar ju : )

Creative

Var o bytte mitt headset idag hos Viktor på elgiganten oxå. Blev ett par likadana :) Så jävla nice med trådlöst :)

dagens citat av Igor. "Den som ropar högst vinner" När dommaren gav andra laget inkast. :) var roligt tycker jag =D

Hej


Var o lirade korpenfotboll idag med Bk Egil, vi mötte Ericsson som jag spelade med förra året. Vi torskade med 1-0 så jävla surt. Men det var rätt kul iallafall. Lagade även god mat idag som ni kan se ;) pro skills ^^
Poppe o Caerl kom hit efter matchen o vi spelade några game men nu åkte dom hem o slaggade så jag satte på en film nu, Gran Torino. Får se om den är bra :)
STAY CLASSY

söndag 23 augusti 2009

FYFAN VAD NICE

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG! kollade precis ADEPTS myspace, OCH JAG RYSER I HELA JÄVLA KROPPEN. Dom lirar på sticky fingers i Göteborg med BRING ME THE HORIZON ! 2 av mina största favoritband! och Her bright skies spelar oxå.! helt jävla galet. Måste kirra biljett. JÄVLAR! sry för alla caps.. / care på de just nu. nu blir det o informera mister alex om de här. Han kommer nog nästan börja gråta. eheh.

www.myspace.com/adept

www.myspace.com/bmth

Lyssna. Helt underbart!

Grill


Grillat 2 gånger den här veckan. Visst ser de förjävla gott ut? Nu börjar jag känna tröttheten i ögat : /

Godmorgon?

Klockan är nu kvart över 6 och jag har inte lagt mig ännu, eller jag la mig o kollade på tv klockan 2 men är inte så trött så gick upp o tog en cigg,en kopp té och en macka. Nu försöker jag få igång första avsnittet av Dexter säsong 4, men det går inte så bra. Tycker lite synd om er stackare som ska till skolan om mindre än 2 timmar faktiskt. Eller? nee :D

STAY CLASSY

Gokväll.

Nu känner jag som jag gör varje söndag, den här veckan ska jag vara nyttig. För nu börjar jag bli väldigt trött på hur jag behandlar mig själv. Brukar ju lyckas gå ner runt 7-8 kilo för att sedan på 2 veckor gå upp dom igen. Rätt tröttsamt och jag vet att typ alla som kommer läsa det här inte tror ett skit på att jag kommer ändra något. Men jag kollar på gamla bilder från typ 1an så är jag faktiskt rätt smal, iallafall om man jämför med idag. Skulle vara förjävla fint o komma i sina gamla jeans igen, dels för att hmm jag inte har råd o köpa nya just nu haha. Men oxå för att dom är rätt snygga. Eh, Ska göra lite styrke övningar nu innan jag lägger mig, men vill inte ha större muskler Oo bara ta bort allt fett som gömmer mina magrutor. . ;D aja, hörs.

STAY CLASSY/ I am Ron Burgundy?

lördag 22 augusti 2009

Before their eyes.

Vád händer då? Ne inte mycke. Kom på att jag inte orkar skriva något nu. Så känn er ägda? Oo

/STAY CLASSY

fredag 21 augusti 2009

what a feeling

Hej, hoppas någon läser den här för jag har inte kommit på vart man kollar antal läsare :S haha Det är iallafall vm i chill just nu. Daniel o Emelie har varit här sen i onsdags och typ snart kommer Alexander. Det är rätt kul att skriva deras riktiga namn -.- eftersom ingen använder mitt riktiga namn typ någonsin. =) Blir nog inge festande den här helgen tror jag :) Igår drack jag o danne lite öl efter att vi grillat. Det var ju riktigt skönt väder igår så bäst o passa på. Slänger nog in en bild på maten sen när jag orkar hämta iphone sladdjäveln.

Musiktips 1. Collie Buddz - what a feeling Grymt skön :)

STAY CLASSY

tisdag 18 augusti 2009

Hej och varmt välkommna.

Till min helt nya blogg. Orkade inte börja skriva i min gamla igen för det är ju dax för nya tider :)

Sitter här i det som är mina föräldrars sovrum. Dom åkte till Rhodos i söndags och är borta 2 hela veckor, guld tycker jag för dom har en såndär säng man kan hissa upp nackstöd och fotstöd på. Så jag jag har flyttat ner min tv hit och min dator. Deras duger inte ;D Idag eller ja i natt, för ungeför 6 timmar sen så tyckte jag att det var någon som gick ute i skogen utanför mig mot mitt hus. Och jag blir ganska lätt paranoid när jag är ensam, speciellt när man inte ser ett enda hus härifrån. Iallafall, Så ställde jag mig o glodde som fan på det som såg ut o vara en person med en ficklampa, blev fett nervös så jag hämtade våran ficklampa och sprang ut på vägen mot ljuset o lyste mot det. Jag vågade inte gå speciellt nära. Men jag tror jag såg att det var grannens garagelampa som såg mojje ut genom alla träd nu när det blåser så sjukt mycket som det gör här. Efter det blev jag iallafall lite lugnare och gick in o satte mig vid datorn. Har precis sett en film som henkke tyckte jag skulle se, SlumdogMillionaire. Den var rätt bra faktiskt. Jag står för ett svårt val oxå. Jag vill gå på Stagedivedayout på lördag i nyköping där favoritbandet Adept lirar, tillsammans med en rad andra grymma band. Och nästa helg är det Skogsröjet där Johnossi lirar. Och jag kommer träffa mycket folk man känner där, Och jocke vill ha med mig på inkbash i stockholm. Men det känns lite sådär med tanke på att jag inte har någon tatuering än. Och VÄLDIGT ont om pengar, om jag inte får mina pengar från försäkringskassan vill säga. Det har hänt något tråkigt senaste veckan. Vill inte gå in på vad. Men det är något jag borde gjort annorlunda iallafall. MEN tro det eller ej, någonting bra här hänt oxå. Jag har skaffat mig en Iphone 3gs, 16 gigare :D helt underbar. Grattis surf överallt :) och skickar även gratis sms till alla, så feel free to tereror me, eheh. Men nu ska jag nog ta mig en Morgoncigg? klockan är ju faktiskt snart 5. Det här är det längsta blogginlägget på över 1 år. Sist men fan i mig inte minst. STAY CLASSY